Energioptimering – få mest muligt ud af dit energiforbrug

Vi tilbyder professionel rådgivning

Kunne du tænke dig at forbedre din boligs energieffektivitet, så du får mere for de penge, du bruger på el- og varmeregningerne? Så kan du finde professionel hjælp og vejledning her hos Dansk Byggesyn. Vi tilbyder nemlig energioptimering af boliger med henblik på en gennemgang af, at installationer og klimaskærm ikke bruger unødige mængder energi, og foreslå muligheder for forbedringer.

Vi kan hjælpe med energioptimering for boligejere i hele Midtjylland, og vi har blandt andet taget del i optimeringsprojekter på bygninger i byer som Aarhus, Skanderborg og Horsens. Hvis du vil have beset en bolig her i området, kommer vi derfor gerne ud og hjælpe dig.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering vedrører arbejdet med at udskifte ældre installationer og apparater i bygninger med henblik på at skifte dem ud med mere moderne og energieffektive løsninger. Energioptimering kan udføres inden for mange forskellige områder, og det kan eksempelvis foretages med efterisolering, udskiftning af vinduer, udskiftning af el-installationer og montering af moderne varmekilder, herunder varmepumper.

Hos Dansk Byggesyn trækker vi på en omfattende erfaring inden for bygge- og renoveringsprojekter, når vi rådgiver om energioptimering. Vores målsætning er at hjælpe husejere med at få mere for pengene, øge værdien af deres ejendom og bidrage til den grønne omstilling. Alt dette er muligt med energioptimering, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Når vi hjælper med energioptimering, gennemgår vi hele din bolig grundigt og identificerer eventuelle ”syndere”, der har en negativ effekt på dit hus’ energiregnskab. På baggrund af denne undersøgelse fremsætter vi en række løsningsforslag, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rette løsning for dig.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad du kan få ud af energioptimering derhjemme? Eller skal vi komme ud og gennemgå dit hjem med henblik på at gøre det mere energieffektivt? Så er du altid velkommen til at kontakte os.

Pris fra 4.500,- afhænger af bolig størrelse.

Kontakt Dansk Byggesyn for professionel rådgivning

Fortæl os om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: jonas@danskbyggesyn.dk.

er du interesseret?

Alliér dig med professionelle fagfolk

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41, 8751 Gedved

CVR-nummer: 41261919

Kontakt os

phone-color +45 3022 2584

mail-color_alt  jonas@danskbyggesyn.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.