Byggerådgivning med byggerådgiver fra Dansk Byggesyn ApS

Opstartsmøde med gennemgang af planer og ideer

På opstartsmøderne vil du sammen med vores byggerådgiver gennemgå jeres planer og ideer. Vi kigger på mulighederne i projektet samt hvad det næste skridt skal være. Kræver projektet tegningsmateriale eller byggetilladelse, hjælper vi gerne med det.

At have et veldefineret projekt, inden I henvender jer til et byggefirma, er fundamentet i en god byggeproces, og det giver os de bedste betingelser for at udføre god byggerådgivning. For det første skal projektet afspejle jeres ønsker og drømme. Det skal formidles på en måde, som sikrer bedst mulig forventningsafstemning mellem jer og byggefirmaet. For det andet skal det give jer mulighed for at sammenholde flere tilbud, afgivet med udgangspunkt i det samme materiale. Det anbefales altid at indhente mere end ét tilbud.

Vi hjælper vores kunder med byggerådgivning til fx nybyggeri i Horsens og Skanderborg – men har du brug for en byggerådgiver et andet sted i Midtjylland, står vi også til rådighed.

Aftaleforhold, tilbud, budget og tidsplan

Når tilbuddene fra byggefirmaerne er kommet ind, hjælper vi som byggerådgiver gerne med at gennemgå og sikre valget af rette byggefirma til projektet. Der skal udarbejdes en kontrakt for arbejdet, så I er godt sikret med en aftale, der skal være let gennemskuelig. Vi har solid juridisk erfaring med disse kontrakter, så vi kan guide jer godt igennem kontraheringen.

Tidsplanen er ofte årsag til frustrationer og til tider konflikter. Derfor er det meget vigtigt, at udgangspunktet er realistisk – med de rette forhold og processer tænkt ind helt fra starten.

Der er kun ét emne, der giver flere konflikter end tid – og det er økonomien. Byggerier bliver ofte dyrere end det oprindelige tilbud, da der næsten altid opstår ændringer og/eller komplikationer undervejs. Det kan både skyldes forudsætninger, der ikke er som forventet, eller ændrede ønsker fra kunden. Under alle omstændigheder er det vigtigt at få vurderet budget mod den kompleksitet, projektet har, så risikoen for konflikter minimeres. Vi hjælper med tidsplanlægning såvel som vurdering og styring af økonomi.

Ved projektets afslutning, vil vi gennemgå alting, så du kan vide dig sikker på, at du har fået det, du har betalt for.

Kontakt os for yderligere information

Kunne du tænke dig at vide mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at besvare spørgsmål samt rådgive dig til hvilken/hvilke af vores ydelser, der giver bedst mening for dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt Dansk Byggesyn for professionel rådgivning

Fortæl os om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: jonas@danskbyggesyn.dk.

er du interesseret?

Alliér dig med professionelle fagfolk

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41, 8751 Gedved

CVR-nummer: 41261919

Kontakt os

phone-color +45 3022 2584

mail-color_alt  jonas@danskbyggesyn.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.