Vi hjælper jer på vej med byggetilsyn og byggehjælp

Går I og drømmer om et nyt hus, at bygge en tilbygning eller andet byggeri, der skal glæde jer i mange år frem? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Hos Dansk Byggesyn har vi en ambition om, at alle skal have deres byggedrøm opfyldt uden byggerod, ikke-indfriede forventninger, uforudsete økonomiske problemer, ikke-overholdte aftaler og andre irritationselementer.

Derfor tilbyder vi en række ydelser, der skal hjælpe jer på vej, herunder byggetilsyn. Vi kan hjælpe helt fra de første ideer til nøglefærdigt projekt. Vi har primært hjulpet kunder i og omkring Horsens og Skanderborg, men står til rådighed i hele Midtjylland.

Under byggeriet kan vi, ved byggetilsyn på pladsen, hjælpe med at sikre kvaliteten af byggeriet. Byggetilsynet gennemføres under de mest kritiske faser på projektet. Vi har stor erfaring med at finde de steder, hvor der typisk kan opstå fejl. Eller endnu vigtigere – hvor de værste fejl kan opstå. En lille fejl kan, i uheldige tilfælde, betyde, at store dele af huset skal pilles fra hinanden igen, for at det kan udbedres. Det vil selvsagt være forbundet med tab af både tid, penge og det gode humør. Det er derfor vores vurdering, at tilsynene fra en uvildig fagmand ikke bør undlades, da det i værste tilfælde kan være dyrt at spare væk.

​Pris fra 15.000 kr.

Opstartsmøde med gennemgang af planer og ideer

På opstartsmøderne gennemgår vi jeres planer og ideer. Vi kigger på mulighederne i projektet samt hvad det næste skridt skal være. Kræver projektet tegningsmateriale eller byggetilladelse, hjælper vi gerne med det.

At have et veldefineret projekt inden I henvender jer til et byggefirma, er fundamentet i en god byggeproces. For det første skal projektet afspejle jeres ønsker og drømme. Det skal formidles på en måde, som sikrer bedst mulig forventningsafstemning mellem jer og byggefirmaet. For det andet skal det give jer mulighed for at sammenholde flere tilbud, afgivet med udgangspunkt i det samme materiale. Det anbefales altid at indhente mere end ét tilbud.

Aftaleforhold, tilbud, budget og tidsplan

Når tilbuddene fra byggefirmaerne er kommet ind, hjælper vi gerne med at gennemgå og sikre valget af rette byggefirma til projektet. Der skal udarbejdes en kontrakt for arbejdet, så I er godt sikret med en aftale, der skal være let gennemskuelig. Vi har solid juridisk erfaring med disse kontrakter, så vi kan guide jer godt igennem kontraheringen.

Tidsplanen er ofte årsag til frustrationer og til tider konflikter. Derfor er det meget vigtigt, at udgangspunktet er realistisk – med de rette forhold og processer tænkt ind helt fra starten.

Der er kun et emne, der giver flere konflikter end tid – og det er økonomien. Byggerier bliver ofte dyrere end det oprindelige tilbud, da der næsten altid opstår ændringer og/eller komplikationer undervejs. Det kan både skyldes forudsætninger, der ikke er som forventet, eller ændrede ønsker fra kunden. Under alle omstændigheder er det vigtigt at få vurderet budget mod den kompleksitet, projektet har, så risikoen for konflikter minimeres. Vi hjælper med tidsplanlægning såvel som vurdering og styring af økonomi.

God og professionel afleveringsforretning

Når jeres byggeprojekt står færdigt, og I får det overdraget af byggefirmaet, kan vi være med til at sikre, at I har fået det, I har betalt for. Vi laver et byggetilsyn og gennemgang af hele projektet og sikrer, at kvaliteten lever op til det, der skal leveres. Ofte vil glæden ved overdragelsen kunne medføre, at man som kunde overser de små ting, som senere kan opleves som irritationsmomenter i hverdagen – og der kan det være for sent at påpege. Vi sikrer her, at I får en professionelt tilfredsstillende overdragelse af jeres byggedrøm.

Ønsker I at høre mere om byggetilsyn?

Ønsker I en konkret pris på lige netop jeres opgave til os? Eller vil I gerne høre mere om, hvordan et byggetilsyn foregår i praksis? Uanset hvad det drejer sig om, skal I ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os allerede i dag på telefon 30 22 25 84 eller e-mail jonas@danskbyggesyn.dk. Alternativt kan I også udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at tilbyde jer byggehjælp og/eller byggetilsyn.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at kontakte os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
 
Hvad drejer henvendelsen sig om? *


 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper dig videre, kontakt os i dag

Om Dansk Byggesyn

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes. 

På baggrund af erfaringer fra byggebranchen med opbygning og renovering af flere hundrede boliger, har vi sammensat en række koncepter som redskab til at kunne indfri vores vision. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og tilpasse vores procedurer, så vi kan hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde

Kontakt os

​Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41 ,8751 Gedved

Navigation på Google Maps

Send din besked til os direkte, eller udfyld vores formular.

E-mail: jonas@danskbyggesyn.dk​

Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.