​Boligtilsyn udføres fra 2.500,-

Byggetilsyn hos erfarne specialister

De fleste vælger at holde service på deres bil. Hvorfor ikke passe ligeså godt på boligen, hvor man tilbringer en stor del af sine vågne timer?

En bolig bliver på samme måde som en bil slidt og skal vedligeholdes for at holde længe og bevare funktionaliteten. Ved nyere huse er det også vigtig at sikre den rette vedligeholdelse, så der vil kunne gøres brug af en eventuel garanti/reklamation. Derfor er det vigtigt med byggetilsyn!

Som byggesagkyndig gennemgår vi og sikrer jeres bolig, så I slipper for ubehagelige overraskelser, der kan få store økonomiske konsekvenser på sigt. Du ender ud med et fuldt serviceret hjem, samt en rapport, der beskriver, hvad I eventuelt bør få rettet op på.

Et byggetilsyn kan bestå af følgende:​

 • Gennemgang inkl. rapport
  Vi gennemgår alle de kritiske elementer i boligen og udarbejder på baggrund heraf en rapport. Rapporten bliver lavet med en klar beskrivelse af problem/skade, et billede og en vejledning til, hvad næste skridt bør være.
 • Rensning af tagrender
  Særligt de senere år er mængden af nedbør steget i Danmark, og det er derfor vigtigt, at vandet kan komme korrekt væk fra boligen gennem tagrender og nedløb. Derfor bør disse gennemgås to gange årligt for at sikre de optimale forhold. Vi renser og gennemgå tagrenderne og nedløbene, så vandet igen kan rende frit.

 • Justere og smøre vinduer og døre
  De mange bevægelige dele i vinduer og døre skal smøres årligt, hvilket inden for garantiperioden kan være et krav, hvis der senere skal gøres brug af garantien. Også ved ældre vinduer og døre er det vigtig at vedligeholde korrekt for at forlænge levetiden. Ældre vinduer kan slå/vride sig, så de ikke længere lukker tæt. Dette kan give trækgener og vil gå ud over varmeregningen. Vi går vinduer og døre igennem, justerer dem på plads og smører dem, så de får den rigtige vedligeholdelse. 

 • Skifte fuger i brusenicher
  I en tilstandsrapport vil en fuge, der slipper i brusenichen, være en K3’er (en kritisk skade), da der kan trænge vand ind i konstruktionen. Det er derfor vigtigt, at der holdes godt øje med kritiske elementer som dette i boligen. Fugerne mellem vægge og gulv er oftest lavet af elastisk fugemasse, der har en normal levetid på op til 5 år, hvorfor fuger bør skiftes ca. hvert 5. år. Vi fjerner de eksisterende fuger og laver nye, så tætheden til konstruktionen igen er intakt.

 • Rensning og kontrol af filtre i ventilationsanlægget
  I boliger med mekanisk ventilationsanlæg er det vigtigt, at anlægget fungerer optimalt. Anlægget er grundindstillet til at sikre det korrekte luftskifte i boligen ved optimal drift. Vi kontrollerer og renser filtrene – hvis en udskiftning nødvendig, vil der være en anmærkning i rapporten. Herved sikres den friske luft i boligen, hvilket vil kunne mærkes på indeklimaet. 

 • Justering af indvendige døre og greb samt køkkenlåger
  Her er ikke tale om eventuelle kritiske skader på boligen, men om almindelig vedligeholdelse af boligen, som sikre funktionerne og dermed øger glæden ved brug i dagligdagen.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at kontakte os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
 
Hvad drejer henvendelsen sig om? *


 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper dig videre, kontakt os i dag

Om Dansk Byggesyn

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes. 

På baggrund af erfaringer fra byggebranchen med opbygning og renovering af flere hundrede boliger, har vi sammensat en række koncepter som redskab til at kunne indfri vores vision. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og tilpasse vores procedurer, så vi kan hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde

Kontakt os

​Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41 ,8751 Gedved

Navigation på Google Maps

Send din besked til os direkte, eller udfyld vores formular.

E-mail: jonas@danskbyggesyn.dk​

Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.