Vi hjælper dig godt igennem dit boligkøb

Står du over for et boligkøb? Så kan du med fordel lade Dansk Byggesyn være din professionelle sparringspartner. Hos os finder du en kompetent byggesagkyndig, som står klar til at hjælpe dig godt igennem dit køb af bolig. Vi servicerer primært kunder i og omkring Horsens og Skanderborg, men står til rådighed i hele Midtjylland.

Hos Dansk Byggesyn hjælper vi dig godt igennem et boligkøb. At skulle købe en bolig er en stor investering, som ofte vil medføre mange bekymringer. De kan blandt andet handle om, hvorvidt boligens tilstand er tilsvarende udbudsprisen, hvor alvorlige anmærkninger på boligen er, eller om dine drømme for eventuel ombygning af boligen er mulige. Her kan vi hjælpe dig med en professionel vurdering, så du får købt den helt rigtige bolig.

Vi er med fra start til slut ved dit kommende boligkøb

Vi står klar med professionel rådgivning under hele processen. Vi er med andre ord med fra start til slut afhængigt af dine individuelle ønsker og behov.

Vi deltager gerne ved en gennemgang af boligen og gennemgår tilstandsrapporten med en prisvurdering på en udbedring. Under gennemgangen af boligen vil vi også vurdere, hvor realiserbare eventuelt ønskede ændringer er med udgangspunkt i dit budget.

Vi ønsker at være det trygge link mellem en professionel byggeverden og dig som privat forbruger. Derfor deler vi gerne ud af vores store erfaring, så du kan komme godt i mål med dit næste boligkøb. Vi overholder alle vores aftaler og arbejder ud fra lige netop dine ønsker og behov.

Skal vi hjælpe dig godt i mål med dine boligdrømme?

Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi står klar til at hjælpe alle slags kunder med enhver type af boligkøb. 

Du kan kontakte os via vores kontaktformular ved at ringe til os på telefon 30 22 25 84 eller skrive til e-mail jonas@danskbyggesyn.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at kontakte os. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

 
 
 
 
 
Hvad drejer henvendelsen sig om? *


 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi hjælper dig videre, kontakt os i dag

Om Dansk Byggesyn

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes. 

På baggrund af erfaringer fra byggebranchen med opbygning og renovering af flere hundrede boliger, har vi sammensat en række koncepter som redskab til at kunne indfri vores vision. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og tilpasse vores procedurer, så vi kan hjælpe vores kunder på den bedst mulige måde

Kontakt os

​Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41 ,8751 Gedved

Navigation på Google Maps

Send din besked til os direkte, eller udfyld vores formular.

E-mail: jonas@danskbyggesyn.dk​

Har du nogle spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.