Vi hjælper jer på vej med byggetilsyn og byggehjælp

Dansk Byggesyn ApS til rådighed

Går I og drømmer om et nyt hus, at bygge en tilbygning eller andet byggeri, der skal glæde jer i mange år frem? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Hos Dansk Byggesyn har vi en ambition om, at alle skal have deres byggedrøm opfyldt uden byggerod, ikke-indfriede forventninger, uforudsete økonomiske problemer, ikke-overholdte aftaler og andre irritationselementer.

Derfor tilbyder vi en række ydelser, der skal hjælpe jer på vej, herunder byggetilsyn. Vi kan hjælpe helt fra de første ideer til nøglefærdigt projekt. Vi har primært hjulpet kunder i og omkring Horsens og Skanderborg, men står til rådighed i hele Midtjylland.

Vi sikrer kvaliteten undervejs

Under byggeriet kan vi, ved byggetilsyn på pladsen, hjælpe med at sikre kvaliteten af byggeriet. Byggetilsynet gennemføres under de mest kritiske faser på projektet. Vi har stor erfaring med at finde de steder, hvor der typisk kan opstå fejl. Eller endnu vigtigere – hvor de værste fejl kan opstå. En lille fejl kan, i uheldige tilfælde, betyde, at store dele af huset skal pilles fra hinanden igen, for at det kan udbedres. Det vil selvsagt være forbundet med tab af både tid, penge og det gode humør. Det er derfor vores vurdering, at tilsynene fra en uvildig fagmand ikke bør undlades, da det i værste tilfælde kan være dyrt at spare væk. Vi laver altid en skriftlig rapport med billeder ved hvert besøg og fører dialogen med byggefirmaerne med jer på som orientering. Det er vigtigt for os at I føler jer trygge ved jeres byggeri, hvorfor vi selvfølgelig står til rådighed for fri sparring i hele byggeperioden.

God og professionel afleveringsforretning

Når jeres byggeprojekt står færdigt, og I får det overdraget af byggefirmaet, kan vi være med til at sikre, at I har fået det, I har betalt for. Vi laver et byggetilsyn og gennemgang af hele projektet og sikrer, at kvaliteten lever op til det, der skal leveres. Ofte vil glæden ved overdragelsen kunne medføre, at man som kunde overser de små ting, som senere kan opleves som irritationsmomenter i hverdagen – og der kan det være for sent at påpege. Vi sikrer her, at I får en professionelt tilfredsstillende overdragelse af jeres byggedrøm.

Oftest anvendte pakkeløsning er 7 tilsyn på pladsen samt afleveringsforretning for 15.000,- inkl. moms.

Ønsker I at høre mere om byggetilsyn?

Ønsker I en konkret pris på lige netop jeres opgave til os? Eller vil I gerne høre mere om, hvordan et byggetilsyn foregår i praksis? Uanset hvad det drejer sig om, skal I ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Vi står klar til at hjælpe og ser frem til at tilbyde jer byggehjælp og/eller byggetilsyn.

Kontakt Dansk Byggesyn for professionel rådgivning

Fortæl os om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: jonas@danskbyggesyn.dk.

er du interesseret?

Alliér dig med professionelle fagfolk

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41, 8751 Gedved

CVR-nummer: 41261919

Kontakt os

phone-color +45 3022 2584

mail-color_alt  jonas@danskbyggesyn.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.