Tilstandsrapport ved salg af hus eller lejlighed

Vi hjælper dig med at gøre boligen klar til salg

Skal du have udarbejdet en tilstandsrapport i forbindelse med et kommende boligsalg? Så kan vi lave den for dig. Hos Dansk Byggesyn hjælper vi boligejere med tilstandsrapporter i forbindelse med salgsklargøring. Samtidig tilbyder vi professionel og kompetent rådgivning.

Vi hjælper især boligejere i og omkring Horsens, Aarhus og Skanderborg, men også mange andre steder i hele Midtjylland, og hvis du vil have en pris på en tilstandsrapport, udformer vi gerne et tilbud til dig.

Frigør dig fra ansvar for skjulte fejl og mangler

En tilstandsrapport beskriver boligens tilstand. Den er sammen med elinstallationsrapporten en forudsætning for, at køberen kan tegne en ejerskifteforsikring. Dermed kan du som sælger frigøre dig fra ansvaret for skjulte fejl og mangler i forbindelse med salget.

Tilstandsrapporten udarbejdes af en beskikket bygningssagkyndig under huseftersynsordningen. Dog er huseftersynet ikke lovpligtigt, men det er hensigtsmæssigt for både køber og sælger. Det er uanset, om der er tale om et hus, et sommerhus, en ejerlejlighed eller en andelsbolig

Hvad koster en tilstandsrapport?

Vores pris på tilstandsrapporten afhænger bl.a. af antallet af m2. Dertil kommer det beløb, som den byggesagkyndige skal betale til Erhvervsstyrelsen i forbindelse med udarbejdelsen. Du skal også betale for elinstallationsrapporten, hvis du ønsker den.

Hvor længe gælder en tilstandsrapport? Den gælder i seks måneder, men det er muligt at få den fornyet mod et mindre beløb. Herefter gælder den igen i seks måneder.

Kontakt os for en pris på en tilstandsrapport

Bestil en gennemgang ved at kontakte os. Du er også velkommen til at høre mere om vores arbejde og om vores priser. Vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på en tilstandsrapport. Vi ser frem til samarbejdet.​

Kontakt Dansk Byggesyn for professionel rådgivning

Fortæl os om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: jonas@danskbyggesyn.dk.

er du interesseret?

Alliér dig med professionelle fagfolk

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41, 8751 Gedved

CVR-nummer: 41261919

Kontakt os

phone-color +45 3022 2584

mail-color_alt  jonas@danskbyggesyn.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.