Køberrådgivning ved boligkøb giver overblik

Få professionel og kompetent rådgivning

Ønsker du professionel køberrådgivning i forbindelse med dit næste boligkøb? Så kan du med fordel lade os være din sparringspartner og byggesagkyndige. Hos Dansk Byggesyn står vi klar til at hjælpe dig godt igennem dit huskøb med professionel og kompetent rådgivning, så du får et større overblik.

Vi servicerer primært kunder i og omkring Horsens og Skanderborg, men vi står til rådighed i hele Midtjylland.

Vi hjælper dig hele vejen med vores store erfaring

Det er en stor investering at købe en bolig. Derfor kan et boligkøb medføre mange bekymringer. De kan bl.a. handle om, hvorvidt boligens tilstand svarer til udbudsprisen, hvor alvorlige de eventuelle anmærkninger er, eller hvorledes mulighederne er for en eventuel ombygning. Her kan vi hjælpe dig med en professionel vurdering, så du får købt den helt rigtige bolig.

Vi står klar med professionel køberrådgivning, og vi er gerne med hele vejen fra start til slut, hvis du ønsker det. Vi kan bl.a. deltage ved en gennemgang af boligen, ligesom vi kan gennemgå tilstandsrapporten og vurderer, hvad eventuelle udbedringer vil koste. Samtidig kan vi vurdere, om de ønskede ændringer er realistiske i forhold til dit budget.

Vi ønsker kort sagt at være det trygge link mellem den professionelle byggeverden og dig som privat huskøber, hvor vi deler ud af vores store erfaring. Dermed kan du komme godt i mål med dit næste huskøb. Vi overholder naturligvis alle vores aftaler og arbejder ud fra lige netop dine ønsker og behov.

Hvad koster køberrådgivning?

Vores priser for køberrådgivning afhænger af dine ønsker til rådgivningen. Måske ønsker du blot en vurdering af tilstandsrapporten, eller måske vil du kun have os med under gennemgangen af boligen. Det kan også være, at vi skal være med hele vejen fra dine indledende tanker til udlevering af nøglerne.

Lad os hjælpe dig godt i mål med dit boligkøb

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med dit næste boligkøb. Vi står klar til at hjælpe med alle former for køb af bolig, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede rådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt Dansk Byggesyn for professionel rådgivning

Fortæl os om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: jonas@danskbyggesyn.dk.

er du interesseret?

Alliér dig med professionelle fagfolk

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41, 8751 Gedved

CVR-nummer: 41261919

Kontakt os

phone-color +45 3022 2584

mail-color_alt  jonas@danskbyggesyn.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.