Energimærke til boliger i hele Midtjylland

Vi hjælper med energimærkning i forbindelse med boligsalg

Hvis du står og skal til at sætte din bolig til salg, så er det lovpligtigt, at boligen er energimærket. For at boligen kan få et gyldigt energimærke, skal den gennemgås af en certificeret energikonsulent, der vurderer boligens energieffektivitet og muligheder for forbedringer. Hvis du skal have energimærket dit hjem, så hjælper vi ved Dansk Byggesyn dig gerne.

Vi hjælper med energimærkning af boliger i byer som Aarhus, Skanderborg og Horsens, og vi kører gerne rundt i hele Midtjylland. Hvis du skal have lavet det lovpligtige energimærke til et hus et sted her i området, så kommer vi også gerne ud og klarer det for dig.

Få en samlet løsning

Energimærket indeholder informationer om en boligs energieffektivitet og en oversigt over, hvilke omkostninger der kan være forbundne med en eventuel energirenovering af boligen, som kan betale sig i længden. Mærket skal derfor skabe et overblik over for eventuelle købere, der får et fuldendt billede af den bolig, de overvejer at købe.

Foruden et gyldigt energimærke, skal du som hussælger have udformet en tilstandsrapport og et el-eftersyn, når du sætter din bolig på markedet. Hos Dansk Byggesyn kan vi derfor tilbyde dig en komplet pakke, hvor du får lavet både tilstandsrapport, el-eftersyn og energimærke her hos os. Vores samlede pris på denne løsning er 9.500 kr. inkl. moms. Vi står klar til at hjælpe dig godt af med din gamle bolig, så du er klar til at flytte i nyt.

Kontakt os og få lavet et energimærke

Hvis du skal have energimærket din bolig, eller hvis du vil have en komplet pakke, der gør din bolig klar til at blive solgt, så kan du altid kontakte os. Vi står klar til at høre om, hvad du har brug for hjælp til, og vi kommer herefter hurtigt ud og klarer det for dig.​

Kontakt Dansk Byggesyn for professionel rådgivning

Fortæl os om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: jonas@danskbyggesyn.dk.

er du interesseret?

Alliér dig med professionelle fagfolk

Dansk Byggesyn er stiftet med en vision om at hjælpe private forbrugere bedst muligt på vej med den bolig, der skal danne rammerne for deres hjem, hvad enten der købes nyt, bygges eller vedligeholdes.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Dansk Byggesyn ApS

Kildeager 41, 8751 Gedved

CVR-nummer: 41261919

Kontakt os

phone-color +45 3022 2584

mail-color_alt  jonas@danskbyggesyn.dk

Modtag uforpligtende tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.